Publicitat
Publicitat

El president de la patronal del metall renuncia després de les sospites per malversació

Antoni Marsal demana que es convoquin eleccions a la UPM i deixa el càrrec per "motius personals i per interès de l'entitat"

El president de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM), Antoni Marsal, ha renunciat al càrrec per "motius personals i per interès de l'entitat". La decisió arriba després que fa un mes treballadors de la patronal l'acusessin d'haver ingressat fons de la patronal a través de societats al seu nom.

Des de llavors, el president de la patronal catalana, una de les més influents per la força del sector que representa, s'havia apartat del càrrec a l'espera que s'aclarissin les sospites.

Marsal, que va comunicar ahir al vespre la seva renúncia al comitè executiu, ha demanat que es convoquin eleccions per decidir el seu substitut.

A mitjan maig van saltar les acusacions que el president hauria cobrat fins a 600.000 euros tot i que el seu càrrec no és remunerat. Arran d'això, la junta de la UPM va aprovar fer una auditoria dels comptes i el vicepresident Joaquim Boixareu va passar a ser president en funcions.

Més continguts de