ENTITATS FINANCERES
Economia 15/02/2011

El president de Banc Sabadell vaticina el final de les caixes

Josep Oliu creu que el nou mapa bancari espanyol comptarà amb sis o set entitats principals

Redacció
1 min
Josep Oliu, president del Sabadell

BarcelonaLa majoria de caixes han mostrat voluntat de seguir sent-ho. Tanmateix, són molts els que creuen que el model desapareixerà. Entre ells hi ha el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, que considera que el nou mapa financer que naixerà de les reformes posades en marxa pel govern espanyol serà molt diferent de l'actual i no tindrà caixes. Segons Oliu, el procés de reformes acabarà amb sis o set entitats que seran el nucli del sistema.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El president del Sabadell, en una conferència a la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, també s'ha referit a les finances de les comunitats autònomes. Oliu considera que el dèficit de les autonomies és una de les preocupacions dels mercats i institucions internacionals. És per això que el directiu creu que totes les comunitats autònomes i no només Catalunya haurien de reduir els seus pressupostos.

Pel que fa a eventuals nous rescats de països, Oliu veu possible que Portugal acabi necessitant ajuda, però descarta que pugui passar el mateix a Espanya.

stats