Publicitat
Publicitat

MOTOR

El president de Volkswagen considera Seat "imprescindible" i lloa la seva gestió

Martin Winterkorn, màxim responsable del grup Volkswagen, ha rebut avui a Madrid el premi Nombres del Motor que dóna el diari 'El Mundo'


El president de Volkswagen, Martin Winterkorn , ha lloat la gestió de Seat, filial del grup, argumentant que "ha pres les mesures correctes de cara al futur". El dirigent ha defensat que l'empresa és "una peça imprescindible" per al consorci alemany.

Winterkorn ha destacat l'expansió de la marca al mercat xinès i rus dins l'estratègia de creixement mundial del grup. Ho ha dit avui durant la seva visita a Madrid per recollir el premi Nombres del Motor que dóna el diari 'El Mundo' .

El directiu de Volkswagen ha assegurat la permanència del grup automobilístic a Espanya, i ha argumentat que les plantes de Pamplona i Martorell i la seva producció en són la prova. A més a més, ha afegit que "Espanya ha pres decisions valentes que la portaran a l'èxit, tot i que no serà d'un dia per l'altre".  

Pel que fa a l'economia en general, Winterkorn ha volgut remarcar la seva confiança en Europa i la seva capacitat de superar els greus problemes als quals s'enfronta. 


Més continguts de