Publicitat
Publicitat

La prima de risc espanyola enceta l'any amb una lleugera baixada mentre l'Ibex-35 puja un 0,51%

El diferencial entre els bonus espanyols i els alemanys a deu anys se situa en els 325 punts bàsics, un punt menys que al tancament de la sessió divendres passat

La prima de risc espanyola –que mesura el diferencial entre el bonus espanyol a deu anys i l'alemany– ha començat la primera sessió de l'any amb 325 punts bàsics, un menys que els 326 amb què es va tancar l'exercici el passat divendres. Aquest dilluns, el rendiment del bonus espanyol a deu anys es troba al 5,09%, mentre que la rendibilitat del bonus alemany se situa a l'1,84%.

D'altra banda, poc després de les 9.00 h, el principal indicador de la borsa espanyola, l'Ibex-35, pujava un 0,51% i superava els 8.600 punts, un lleuger augment similar al que estan registrant altres mercats europeus.

Les primes de risc d'altres països de l'eurozona mostren aquesta lleugera tendència a la baixa. Així, a Itàlia passava dels 528 de divendres als 527 punts bàsics; la de Portugal se situa en els 1.152, baixant també un punt respecte a l'última sessió, i la de Grècia arribava a 3.312 punts davant dels 3.313 de divendres.
Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT