Economia 02/05/2012

Ignacio Fernández Toxo: "Mariano Rajoy acabarà provocant un xoc gravíssim a la societat"

El secretari general de Comissions Obreres critica amb duresa la política del govern espanyol i insisteix que la reforma laboral no crearà ocupació. En una entrevista a l'ARA amb motiu del Primer de Maig, Toxo no descarta una nova vaga general.

Joan Faus
1 min
Ignacio Fernández Toxo és el secretari general de CCOO i, amb Cándido Méndez, està liderant l'oposició a la reforma laboral.

MadridIgnacio Fernández Toxo pronostica que Espanya acabarà aquest any amb sis milions d'aturats, reclama un pla econòmic expansiu i, com a mínim, duplicar el pressupost de la Unió Europea. També proposa una taxa per a les transaccions financeres i l'existència d'eurobons comuns, als quals Alemanya es resisteix.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A l'entrevista a l'ARA, el secretari general de CC OO es mostra crític amb el govern del PP, que qualifica de "doctrinari", i, preguntat per una nova convocatòria de vaga general després de la celebrada amb èxit relatiu el passat 29-M, va contestar: "Jo no puc descartar res, però tampoc vull posar rètols al procés de mobilització".

Més informació a l'ARA Premium.

stats