Economia 17/07/2012

El principal sindicat de funcionaris assegura que només 500 funcionaris tindran paga extra de Nadal

Cap dels funcionaris de la Generalitat cobra menys de 962 euros, el requisit per estar exempt de la retallada

Efe
1 min

MadridFrancisco Camarillo, portaveu del CSIF, ha desmentit el ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, assegurant que sols 500 funcionaris guanyen menys de 962 euros mensuals, requisit per poder cobrar la paga extra de Nadal d'enguany.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Després d'anunciar que la supressió de la paga extra de Nadal d'enguany no s'aplicaria a aquells funcionaris amb un sou mensual de 962 euros o inferior, el ministre havia xifrat en 15.000 el nombre de treballadors públics beneficiats.

Camarillo ha ofert la dada durant la manifestació que centenars de funcionaris han celebrat al centre de Madrid per protestar per les mesures adoptades pel govern espanyol. La convocatòria ha estat presidida per una pancarta en què es podia llegir: "Contra les retallades, contra la reforma laboral".

La Generalitat ha confirmat que cap dels seus funcionaris està per sota del llindar dels 962 euros mensuals. El salari més baix entre els treballadors de l'administració catalana és de 1.100 euros i el Govern ja ha confirmat que equipararà la retallada dels funcionaris catalans a la dels de la resta de l'Estat.

stats