Economia 09/06/2012

Rajoy manté el viatge a Polònia per veure la selecció i ho justifica amb una conversa amb el president polonès a la mitja part

El president espanyol, que ha evitat comparèixer davant la premsa, està en "permanent contacte" amb els líders europeus

Efe
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, viatjarà aquest diumenge a Polònia, com tenia previst, per presenciar el primer partit de la selecció espanyola a l'Eurocopa, després que l'Eurogrup hagi aprovat un rescat a la banca espanyola de fins a 100.000 milions d'euros per sanejar el sector financer.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Fonts de l'executiu espanyol han confirmat a Efe que Rajoy manté el seu viatge i han recordat que respon a una invitació del primer ministre polonès, Donald Tusk. Tots dos es reuniran durant el descans del partit a l'estadi Arena de Gdansk, on la selecció espanyola s'enfrontarà a la italiana.

Rajoy ha estat en les últimes hores "en permanent contacte amb els líders europeus" per analitzar el rescat, segons fonts de la Moncloa.

Avui el president espanyol ha evitat comparèixer davant la premsa per explicar el rescat a la banca. Ho ha fet el ministre d'Economia, Luis de Guindos. "Per què no compareix el president espanyol?", ha preguntat una periodista al ministre. "Per una qüestió molt senzilla. Perquè jo sóc el membre de l'Eurogrup", ha etzibat De Guindos.

stats