COMERÇ
Economia 07/01/2011

Tret de sortida a la campanya de rebaixes

El sector del comerç preveu augmentar les vendes com a mínim un 5% respecte a l'any passat i assegura que els descomptes arribaran al 70%

Redacció
1 min

BarcelonaLes rebaixes d'hivern han començat avui als comerços catalans amb l'esperança dels comerciants que les ofertes serveixin per animar les vendes i treure's de sobre la gran quantitat d'estoc que acumulen per la contracció del consum fruit de la crisi econòmica.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El secretari general de la Confederació Espanyola de Comerç, Miguel Ángel Fraile, estima que els comerços augmentaran les seves vendes entre un 5% i un 10% respecte a la temporada passada. Tanmateix, la facturació no tindrà la mateixa sort. Només augmentarà entre un 2% i un 6% perquè els descomptes seran més agressius, assegura Fraile.

Segons els comerciants, els descomptes que trobaran els compradors a partir d'avui i fins al 6 de març, la data final de les rebaixes, poden arribar fins al 70%.

Les grans superfícies destaquen que les rebaixes començaran amb bon peu perquè la campanya comença en divendres i el diumenge 9 és un dels vuit festius autoritzats per la Generalitat de Catalunya per obrir.

El Govern preveu fer més de 5.000 inspeccions en comerços durant aquestes rebaixes. Entre els articles que més es compraran aquestes rebaixes destaquen la moda de temporada, electrodomèstics, joieria, mobiliari, productes d'esports i equipament per a la llar.

stats