Economia 29/08/2012

El rei es reuneix per sorpresa amb els principals empresaris espanyols

És la segona vegada en sis mesos que el monarca assisteix a una reunió del Consell Empresarial per la Competitivitat

Efe
1 min
El rei saluda al president d'Iberdrola, Ignacio Sánchez Galán

MadridEl rei Joan Carles de Borbó ha assistit aquest dimecres a la reunió del Consell Empresarial per la Competitivitat, que agrupa els principals empresaris d'Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El monarca no havia fet públic que tingués previst assistir a la reunió, a la qual ha arribat quan es tancaven els debats, però ha aprofitat la trobada per interessar-se pel punt de vista dels empresaris sobre la crisi.

Segons fonts empresarials citades per Efe, Joan Carles de Borbó s'ha interessat per les mesures que, segons els empresaris, podien ajudar a reduir l'atur i treure Espanya de la crisi econòmica.

Els empresaris han aprofitat el dinar que s'ha celebrat després de la reunió per transmetre al rei les seves opinions, entre les quals, segons les mateixes fonts, han predominat els missatges positius.

La reunió s'ha celebrat a la seu de Telefónica a Madrid i ha sigut presidida per César Alierta, president del gegant de les telecomunicacions. A part d'Alierta, han participat a la reunió Florentino Pérez (ACS), Isidre Fainé (La Caixa), Francisco González (BBVA), Ignacio Sánchez Galán (Iberdrola), Pablo Isla (Inditex), Antoni Brufau (Repsol), Isidoro Álvarez (El Corte Inglés), Juan Roig (Mercadona), Rafael del Pino (Ferrovial), José Manuel Entrecanales (Acciona), Isak Andic (Mango), Simón Pedro Barceló (Barceló) i Leopoldo Rodés (Media Planning).

Ha sigut la segona vegada en sis mesos que el rei es reuneix amb aquest consell d'empresaris, les empreses dels quals facturen l'equivalent al 35,2% del PIB espanyol.

stats