Economia 05/05/2015

El president de la patronal espanyola diu que ja es pot ser "més flexibles amb els salaris"

Joan Rosell creu que les empreses "comencen a guanyar diners" i això es permet poder pagar més

Efe
1 min
El president de la CEOE, Joan Rosell, aquest dimarts a Madrid. EFE

MadridEl president de la CEOE, Joan Rosell, ha reconegut aquest dimarts que la millora econòmica pot canviar els posicionaments de la patronal i que, en aquest sentit, "ara es pot ser més flexible amb els salaris".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En declaracions als mitjans de comunicació prèvies a la presentació del llibre "50 casos d'èxit d'empresaris" del periodista Pepe Varela, Rosell ha afirmat que ara les empreses comencen a guanyar diners i a tenir resultats positius i que tot això "ajuda a que el creixement dels salaris es vagi consolidant en el futur".

En relació a les dades d'atur d'abril, fetes públiques aquest dimarts, el president de la patronal ha dit que confia que es consolidin en el temps i ha apostat perquè les eleccions dels mesos vinents "no refredin la situació tan positiva que avui té l'economia".

Sobre les previsions de la Unió Europea, Rosell ha admès que tothom va canviant les previsions, però que en aquest moment "totes elles convergeixen al voltant del 3%" i això, en economia, és una xifra "molt bona".

stats