ECONOMIA
Economia 26/07/2011

El conseller d'economia balear, a Salgado: "Per l'amor de Déu, donin alguna solució!"

La transcripció de l'últim Consell de Política Fiscal i Financera revela la desesperació dels consellers d'economia de les comunitats autònomes. 'El Mundo' en treu a la llum alguns extractes. Aquest dimecres hi ha una altra reunió en què la nova 'Espanya blava' del PP plantarà cara a Salgado

Redacció
1 min
Setge autonòmic

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } A un dia per a la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) en què la nova 'Espanya blava' del PP mirarà de posar contra les cordes la vicepresidenta Salgado, el diari El Mundo treu a la llum una “gravació secreta” de l'última reunió del consell. Les converses dels consellers d'Economia revelen un ambient que el diari qualifica de “naufragi”. El titular de portada de l'edició d'aquest dimarts d'El Mundo és justament “el 'Titànic' autonòmic”.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

“Per l'amor de Déu, donin alguna solució!”, va exclamar el socialista Carles Manera, l'aleshores conseller d'Economia de les Balears.

“La meva pregunta ja desesperada és què farem per gestionar d'aquí al 2014; no val dir que se salvi qui pugui”, diu Marta Fernández Currás (PP), titular d'Economia de Galícia.

“No ens demanin impossibles”, va afegir el conseller Andreu Mas-Colell.

Tot i que són a porta tancada, les reunions del CPFF s'enregistren, es transcriuen i les actes s'envien a totes les conselleries de les comunitats autònomes.

stats