Patronals
Economia Patronals 18/07/2022

Sánchez Llibre hi torna quatre anys després: objectiu, retorn de les seus socials que van sortir de Catalunya

El president de la CEOE, Antonio Garamendi, promet ajudar Foment a recuperar les seus

1 min
Foemnt Treball Sánchez Llibre Antoni Garamendi

BarcelonaJosep Sánchez Llibre ha estat reelegit aquest dilluns president de la patronal Foment del Treball per quatre anys més, després que cap altra candidatura es presentés per al càrrec. En aquest segon mandat, Sánchez Llibre ha reiterat el seu compromís d'aconseguir el retorn a Catalunya de les empreses que van traslladar la seva seu social el 2017, un objectiu que ja formava part del seu programa en l'anterior mandat, però que no ha aconseguit. Alhora, promet també l'ampliació de l'aeroport del Prat, que ha explicat que tornarà a reivindicar amb un gran acte a l'Iese el pròxim 21 de novembre.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El president de Foment ha assegurat que la patronal buscarà "liderar la resposta econòmica de Catalunya davant la situació geopolítica fent de Foment un lobi eficaç per defensar la competitivitat de les empreses a Catalunya, a Espanya a través de la CEOE i també a la UE".

A l'assemblea celebrada aquest dilluns també hi ha participat el president de la CEOE, Antonio Garamendi, que s'ha compromès a donar tot el suport a Sánchez Llibre per aconseguir l'objectiu del retorn de seus a Catalunya. Segons Garamendi, "aquestes empreses volen tornar a casa seva i tenim l'obligació i el deure de treballar perquè això sigui així".

stats