Economia 19/06/2012

La segona auditoria de la banca espanyola es retardarà fins al setembre

PwC, Deloitte, Ernst & Young i KPMG disposaran de més temps per fer "un examen més exhaustiu" de la situació bancària espanyola. Es manté la publicació aquest dijous dels informes de les consultores Oliver Wyman i Roland Berger

Efe
1 min

BarcelonaLes auditories a la banca espanyola, que havien de finalitzar a finals de juliol, s'endarreriran fins al setembre amb l'objectiu d'aconseguir "un examen més exhaustiu", segons han informat fonts pròximes al procés.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El comitè de seguiment, format per representants del ministeri d'Economia i del Banc d'Espanya, han pres aquesta decisió per tal de disposar d'informació més completa sobre el balanç de les entitats espanyoles, segons han anunciat fonts del Banc d'Espanya.

PwC, Deloitte, Ernst & Young i KPMG faran les auditories, que formen part de la segona fase de l'estratègia del govern per aclarir els dubtes sobre la banca espanyola i que inclou, en una primera etapa, la valoració de les consultores Oliver Wyman i Roland Berger, els resultats de les quals es coneixeran aquest dijous.

stats