Economia 15/08/2012

Els líders sindicals exigeixen acabar amb les retallades si es vol evitar una vaga general

Josep Maria Álvarez (UGT) i Joan Carles Gallego (CCOO) valoren en dues entrevistes a l'ARA la renovació de l'ajuda dels 400 euros. Constaten que els dos sindicats són més a prop que mai per la crisi

Dani Sánchez Ugart
1 min
Els líders de CCOO i UGT a Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, repartint octavetes a l'aeroport del Prat contra les polítiques d'austeritat

BarcelonaEls secretaris generals a Catalunya dels sindicats UGT i CCOO, Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego, consideren en dues entrevistes a l'ARA que la renovació de l'ajuda de 400 euros per als aturats sense prestació era "necessària", però que cal aprofundir en la creació d'ocupació.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Reclamen que s'acabi en la política d'austeritat que "ofega" els ciutadans i avisen que hi haurà noves mobilitzacions si no hi ha un gir radical en les polítiques dels governs català i espanyol.

Constaten que la crisi ha unit els dos sindicats, que han desdibuixat les diferències. Però Gallego marca distàncies: "No ens hem de distreure amb propostes de fusions.

Podeu llegir les dues entrevistes a l'Ara Premium:

  • Joan Carles Gallego: "Podríem arribar a una vaga general a nivell europeu"
  • Josep Maria Álvarez: "El coixí social d'aquest país està desapareixent"
stats