Economia 14/01/2011

El govern espanyol veu "lluny" l'acord amb els sindicats per reformar el sistema de pensions

El ministre de Treball, Valeriano Gómez, es reuneix avui amb els sindicats i la patronal per acordar la reforma de les pensions, entre altres temes

Miquel Codolar
1 min

MadridEl vicepresident primer del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha dit que l'acord amb els agents socials en matèria de pensions, desenvolupament de la reforma laboral i la negociació col·lectiva, encara està "lluny". Ha reconegut que les negociacions són "difícils", perquè les disposicions estan "distants" i els temes són "amplis".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

A la roda de premsa posterior al Consell de Ministres Rubalcaba no ha volgut generar falses expectatives a la reunió que el ministre de Treball, Valeriano Gómez, manté aquest divendres amb els secretaris generals de CCOO i UGT, Ignacio Fernández Toxo i Cándido Méndez, i el president de la CEOE, Joan Rosell. Rubalcaba ha afegit que se sumarà a la trobada al dinar.

Pel que fa a l'arc parlamentari, Rubalcaba ha dit que el govern espanyol parla amb tots els partits, perquè d'aquesta manera considera que es pot generar confiança a l'economia espanyola. La seva voluntat és l'acord polític perquè les reformes "més eficients són les més consensuades". Ha volgut deixar clar, però, que els terminis que l'executiu espanyol s'ha marcat per aprovar les reformes es compliran.

stats