Publicitat
Publicitat

Els sindicats reclamen que no es castigui els ciutadans amb les condicions del rescat

Els secretaris generals de la UGT i CCOO reclamen una investigació al Congrés per explicar "què ha passat amb el sistema financer espanyol"

El rescat del sistema financer espanyol ha estat el tema estrella en la reunió que han mantingut el president de la Generalitat, Artur Mas, i els secretaris generals dels sindicats UGT i CCOO, tant a nivell estatal com català.

En sortir, han demanat que no es carregui els ciutadans amb les noves exigències que acompanyaran el préstec i han demanat que el Congrés engegui una investigació per esclarir què ha passat al sistema financer espanyol.

El secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, ha afirmat que "alguna cosa s'havia de fer" amb el sistema financer espanyol, però ha lamentat que el rescat europeu "arriba tard" i mal plantejat perquè centra el focus en el sistema financer espanyol "quan els problemes són comuns a molts països europeus".

El líder de la UGT, Cándido Méndez, ha assegurat que la societat espanyola "no pot ni ha d'assumir" les condicions d'un rescat que pot suposar la pèrdua de 35.000 llocs de feina.

2018 anàlisi

Més continguts de

2018 anàlisi
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT