ECONOMIA
Economia 24/02/2012

El govern espanyol diu al PSOE que "el més constitucional" és treballar per crear ocupació

Soraya Sáenz de Santamaría respecta la decisió dels socialistes de portar la reforma laboral al Tribunal Constitucional

Efe
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, diu que respecta la decisió del PSOE de presentar un recurs d'inconstitucionalitat contra la reforma laboral.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La portaveu socialista al Congrés, Soraya Rodríguez, ha anunciat que el PSOE recorrerà davant el Tribunal Constitucional la reforma laboral si l'executiu de Rajoy no corregeix els aspectes que el seu partit considera "inconstitucionals".

No obstant això, la vicepresidenta espanyola ha precisat en la roda de premsa posterior al consell de ministres que amb 5,2 milions d'aturats el "més constitucional" és treballar per fer efectiu el dret al treball a tots els ciutadans.

Segons Sáenz de Santamaría, això és el que busca el govern espanyol, que es posin en marxa reformes estructurals perquè els aturats puguin accedir a un lloc de treball.

Preguntada per si l'executiu està disposat a modificar la reforma laboral en la seva tramitació parlamentària, ha respost que el PP està disposat a analitzar les esmenes o aportacions de tots els grups.

Per això, ha dit que confia poc en les esmenes del PSOE si ja anuncia un recurs d'inconstitucionalitat.

stats