Transports
Economia 21/01/2011

El telefèric i el funicular de Montjuïc tanquen per una revisió anual

Telefèric i funicular de Montjuïc no funcionaran des de dilluns i fins al proper dia 11 de febrer perquè han de passar la revisió anual obligatòria. TMB habilita un servei especial d'autobusos

Redacció
1 min

BarcelonaEl telefèric i el funicular de Montjuïc de Barcelona tancaran des de dilluns que ve, dia 24, fins a l'11 de febrer per dur a terme els treballs anuals obligatoris de revisió i posada a punt dels elements d'aquestes instal·lacions. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) informa avui en un comunicat que un servei especial d'autobús cobrirà el recorregut entre l'avinguda Paral·lel i la de Miramar, i es reforçarà la línia d'autobusos 193, que puja al castell de Montjuïc.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Durant els treballs de revisió del funicular, les parades de l'autobús especial estaran senyalitzades i s'informarà del tancament temporal a la xarxa de metro, especialment a l'estació de Paral·lel, on convergeixen les línies L2 (lila) i L3 (verda), amb cartells i díptics. Com a serveis alternatius, TMB suggereix que els viatgers utilitzin l'esmentada línia 193 i també les dels números 50 i 55.

El telefèric de Montjuïc va realitzar l'any passat 1,2 milions de viatges i des de la seva obertura l'any 2007 ha superat els quatre milions. El funicular, que va ser construït per a l'Exposició Internacional de 1929 i es va renovar completament l'any 1992, es va integrar el 2002 a la xarxa de metro i actualment enllaça l'estació de metro de Paral·lel amb l'avinguda Miramar.

stats