CAOS AERI

Les companyies han perdut 80 milions

El turisme espanyol xifra en 250 milions les pèrdues pel caos aeroportuari

El ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, analitza avui l'impacte de la vaga al sectorEl president de la patronal d'agències de viatges (AEDAVE), José Manuel Maciñeiras, calcula que el sector turístic espanyol ha deixat d'ingressar uns 250 milions d'euros pel tancament de l'espai aeri durant gairebé 24 hores, a causa de la vaga dels controladors de divendres a la tarda. A les pèrdues en concepte d'allotjament, hostaleria o transport, cal sumar-hi les de les companyies aèries, que són de 80 milions d'euros segons el secretari general de Turisme i Comerç Interior, Juan Mesqui

El ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, analitza avui l'impacte al sector turístic de l'aturada dels controladors. Per a una avaluació preliminar, es reunirà amb Mesquida, amb el director general de Turisme, Antonio Bernabé, i amb el director general de Comerç Interior, Ángel Allué.


Ja el passat dissabte, en acabar el Consell de Ministres extraordinari que va declarar l'estat d'alarma i la mobilització dels controladors, Sebastián va posar-se en contacte amb la patronal Exceltur, la mesa de Turisme i el responsable del sector a la CEOE per informar-los de les decisions que havia adoptat el Govern.

Més continguts de