Publicitat
Publicitat

L'empresa de venda de roba a distància Venca acomiadarà 86 treballadors per la crisi

La caiguda de les vendes a Espanya i Portugal i una progressiva concentració del negoci a internet l'obliga a prescindir del 18% de la plantilla

L'empresa de venda de roba a distància Cifdsa, que opera sota la marca Venca, ha plantejat 86 acomiadaments d'una plantilla de 473 treballadors per la caiguda de les vendes.

La crisi econòmica, que ha enfonsat el consum a Espanya i a Portugal, unida a una estratègia obligada de bolcar-se cada cop més a la venda online, ha obligat a la retallada del 18% de la plantilla, segons l'empresa.

L'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat per Venca afectarà a treballadors de totes les àrees de l'empresa (logística, atenció al client i serveis centrals).

L'empresa ha recordat que arrossega quatre anys de resultats negatius i que a la vista de la caiguda actual de vendes (especialment dràstica a Portugal) no preveu sortir de les pèrdues fins d'aquí dos anys.

Venca, amb seu a Vilanova i la Geltrú, fa més de 30 anys que és al sector de la venda de roba a distància, tot i que està immersa en una estratègia per aconseguir que l'any que ve el 50% del seu negoci ja vingui de la xarxa.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT