Cort vol "tenir veu pròpia" a la comissió que decidirà el repartiment de l'ecotaxa

La portaveu de l'equip de govern, Neus Truyol, ho ha justificat adduint que és el municipi que té "la meitat de la població i de la pressió hotelera"

L'Ajuntament de Palma vol "tenir veu pròpia" i ser part de la comissió que es formarà per decidir la destinació de l'impost sobre estades turístiques del Govern en ser el municipi que té "la meitat de la població i de la pressió hotelera" i ser beneficiari de l'ecotaxa.

Aquesta presència ha de ser "en col·laboració amb la resta de municipis i institucions i amb responsabilitat", ha especificat en roda de premsa la portaveu de l'equip de govern de Cort, Neus Truyol, qui considera que encara no es pot definir el percentatge que ha de correspondre a Palma de la recaptació de l'ecotaxa.

El grup municipal del PP ha plantejat aquest dimecres que Cort obtingui el 10% del que s'aconsegueixi recaptar del futur impost turístic i formi part d'aquesta comissió.

Segons Truyol, l'Ajuntament ha de ser a la comissió, que es formarà una vegada aprovat l'impost, en atenció al que representa Palma per a "l'economia turística de Balears" en termes qualitatius i quantitatius.

Més continguts de

El + vist

El + comentat