Podem: "L'ecotaxa és un frau a la ciutadania"

La portaveu de Podem al Parlament, Laura Camargo, ha assegurat aquest dilluns dematí que el projecte de llei de l'impost turístic del Govern, l'ecotaxa, que s'ha d'aprovar a la cambra legislativa és un " frau a la ciutadania"

En roda de premsa, Camargo ha mantingut que el projecte presentat per l'Executiu autonòmic al Parlament és "una mesura per tapar quatre forats".

"L'objectiu mediambiental de l'impost no és respectat", ha afirmat Camargo, que ha defensat un impost finalista els fons del qual es destinin a la protecció i recuperació del medi ambient i del patrimoni cultural i històric.

Per part seva, l a diputada autonòmica socialista Bel Oliver ha afirmat avui que és "una mica absurd" que Podem i PP negociïn junts la presentació d'esmenes parcials al projecte del nou impost turístic que es cobrarà engu any i que ha d'aprovar el Parlament balear pròximament. Oliver ha assegurat que " no és una bona solució".

Encara que Podem dóna suport a la gestió del Govern balear, presidit pel PSIB -PSOE i del qual forma també MÉS, el partit "morat" ha mantingut contactes amb els populars amb vista a la pròxima aprovació de l'impost turístic i la formulació d'esmenes parcials. Entre les esmenes que defensaran els socialistes, hi figura que els turistes dels creuers turístics paguin l'impost només si l'embarcació en qüestió passa dotze hores en algun port balear.

Més continguts de

El + vist

El + comentat