Publicitat
Publicitat

Bauzá diu que dóna “suport total i absolut” a Núria Riera

La consellera d'Educació s'ha reunit avui capvespre amb el Círculo Balear per parlar de “temes educatius”

Una setmana ha tardat el president del Govern a pronunciar-se sobre l'escàndol que ha provocat la dimissió del director general d'Educació, Miquel Deyà. José Ramón Bauzá ha dit avui que ha parlat amb la consellera d'Educació i que ella "ha dit en tot moment que tot ha estat legal i que no s'ha produït cap il·legalitat".

El president del Govern ha remarcat que el suport a Núria Riera de l'Executiu és "total i absolut". Bauzá ha fet aquestes declaracions avui dematí en una visita a la Fundació Patronat Obrer després que l'STEI ha denunciat davant la Fiscalia la contractació de Joan Trobat Sastre, el professor interí d'Educació Física que la directora del SOIB volia fitxar per anar a les llistes del PP de Lloseta.  

Reunió amb Campos i Mateu

La consellera d'Educació, Núria Riera, s'ha trobat avui capvespre amb el president de la Fundación Nacional Círculo Balear, Jorge Campos, a la seu de la Conselleria. La trobada s'ha produït per parlar de "temes educatius", segons ha informat la Conselleria mateixa.

Després d'aquesta reunió amb l'agrupació espanyolista, Riera té previst trobar-se també avui capvespre (a les 17.30 h) amb els representants de l'Obra Cultural Balear i el seu president, Jaume Mateu.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT