Societat 30/08/2013

La Conselleria es reunirà 'in extremis' amb els sindicats

La reunió tindrà lloc el proper dilluns, dia 2, i intentarà acostar posicions deu dies abans de la possible vaga indefinida

ara balears
1 min
DIÀLEG 'IN EXTREMIS' 
 La consellera Camps cridà dilluns a fer un intent per dialogar i anuncià que es reunirà amb la Junta de Personal 
 Dels treballadors públics del sector educatiu. Ara bé, si no han mogut fitxa en tot l'estiu, no pareix probable que ho facin ara, un poc més de dues setmanes abans que comenci el curs escolar.

PalmaLa Conselleria d'Educació ha convocat in extremis els sindicats a una reunió de la mesa sectorial d'Educació el proper dilluns, dia 2 de setembre, amb l'objectiu d'acostar posicions a només deu dies de l'inici del curs escolar en un ambient marcat per la crispació generada pel departament dirigit per Joana Maria Camps.

En aquesta trobada, la Conselleria pretén tractar amb els sindicats els expedients disciplinaris oberts als directors de Menorca i l'aplicació del TIL, com a punts principals de l'ordre del dia.

La convocatòria genera escepticisme entre els sindicats. Des de l'STEI-i es va instar la Conselleria a l'obertura d'un "veritable procés negociador" en el qual es tractin "propostes concretes" per desbloquejar una situació que amenaça a convertir l'inici del curs escolar en un autèntic desgavell.

stats