L'Assemblea de Docents abordarà demà l'estratègia a seguir amb el nou Govern

Els docents es reuneixen en una assemblea general aquest dimarts a l'IES Berenguer d'Anoia i faran també un brindis "bye bye Bauzá"

L'Assemblea de Docents ha convocat els mestres i professors a una assemblea general aquest dimarts, 9 de juny, a les 17.30 h a l'IES Berenguer d'Anoia d'Inca. A l'ordre del dia hi figura l'estratègia i posició que haurà de seguir el col·lectiu amb el nou Govern que es formi de les negociacions actuals entre els partits d'esquerres.

Emperò també hi haurà temps per a les celebracions. Els docents han inclòs com a punt de l'ordre del dia també un "brindis bye bye Bauzá" i recomanen també als assistents "dur una gelereta amb cava o cervesa per compartir, i tassonets".

Igualment, s'abordarà la campanya de votació negativa a la distribució horària de les assignatures del curs que ve que preveu la LOMQE per a Secundària i Batxillerat, i la valoració dels dos anys de l'Assemblea de Docents i la feina feta fins ara. "Gràcies a aquestes votacions negatives, que de fet bloquegen qualsevol possibilitat d'establir les quotes de professorat (tant a aquests centres com a la resta), s'ha fet visible a la premsa i als grups polítics el gran problema que ens ha deixat en herència el Govern Bauzá", diuen els docents. Segons el recompte del col·lectiu fet aquest cap de setmana, són 19 els instituts que han votat 'no' als horaris LOMQE per al curs vinent.

El + vist

El + comentat