L'Assemblea de Docents presenta un nou recurs contra l'ordre de desenvolupament del TIL

Aquesta acció judicial és part d'una "estratègia acordada de forma unitària per les organitzacions de la comunitat educativa de presentar diferents recursos contenciosos administratius"

L'Assemblea de Docents ha informat avui que ha interposat un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) contra l'ordre de desenvolupament del decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL) del 9 de maig de 2014.

En el document d'interposició del recurs, presentat dimecres, també se sol·licita al tribunal que se suspengui la vigència de l'ordre, segons explica en una nota de premsa l'Assemblea.

Apunta, a més, que aquesta acció judicial és part d'una "estratègia acordada de manera unitària per les organitzacions de la comunitat educativa de presentar diferents recursos contenciosos administratius".

Els docents recorden que "la imposició del TIL en els centres educatius ha obert diferents vies de resposta: la crítica a la seva falta de base pedagògica, la desobediència i l'acció docent en els centres, el rebuig als claustres i la via judicial".

Finalment, el comitè de vaga dóna les gràcies als que en el seu moment van contribuir a la caixa de resistència, ja que les despeses ocasionades per aquest procés es cobriran des d'aquest fons comú.

El + vist

El + comentat