Balears 20/06/2013

L'Assemblea de Docents propaga la vaga indefinida a base de galtades

Il·lustra els greuges dels professors amb el Govern amb escenes de pel·lícules clàssiques. A "l'ofensiva contra la campanya dels enllaçats" hi col·loca la bufetada del Hitler de Chaplin

ARA Balears
1 min

PalmaL'Assemblea de Docents de les Illes Balears ha publicat a internet un vídeo per convocar un acte informatiu en favor de la vaga indefinida de setembre que enumera tots els greuges dels professors amb el Govern i els il·lustra amb galtades de pel·lícula. Així, per exemple, a "l'ofensiva contra la campanya dels enllaçats" la dibuixa amb la bufetada de l'Adolf Hitler de Charles Chaplin a 'El gran dictador'.

El vídeo és per convocar, dimecres 26 a Manacor, un acte per difondre la vaga indefinida que volen fer al setembre. L'assemblea pretén que l'acte, que es farà a les 17.30 al Teatre Municipal, sigui "multitudinari" per preparar el terreny de cara a les protestes de després de l'estiu. Al vídeo s'hi enumeren des de les retallades a les mesures en contra del català, incloent-hi l'aprovació del Decret del tractament integrat de llengües (TIL), la gota que ha fet vessar el tassó.

stats