L'Assemblea de Docents valora "molt positivament" l'acord global al qual pretén arribar Educació

Els membres de la plataforma es reuniran dijous en assemblea per estudiar la mesura relativa a substitució de baixes del professorat

L'Assemblea de Docents valora "molt positivament" la intenció d'Educació d'arribar a un acord global de tots els punts de la taula de la vaga indefinida. Per la plataforma, "una negociació global de tots els punts" és la manera que ha de prendre el diàleg cap a la desconvocatòria definitiva de les mobilitzacions dels docents.

En un comunicat, l'Assemblea destaca que, tot i les crítiques cap a la Conselleria "respecte de la política de minimització de la LOMQE", han estat capaços "d'establir ponts de diàleg una vegada hem mostrat les nostres inquietuds".

Dijous horabaixa tindrà lloc a l'IES Pau Casesnoves d'Inca una assemblea de la plataforma per estudiar la proposta definitiva de la Conselleria relativa a la substitució immediata de les baixes del professorat. La proposta se'ls farà arribar amb anterioritat per tal que pugui ser analitzada pels seus membres.

El mateix dia al matí es reuniran els representants de l'Assemblea amb el conseller Martí March en la ronda de reunions bilaterals que manté amb els diferents representants de la comunitat educativa.