El Consell d'Eivissa vol paralitzar el reality 'Ibiza Shore'

Segons varen informar diversos mitjans, la cadena MTV hauria donat el vistiplau a traslladar de Gandia a Eivissa el seu polèmic programa

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, ha assegurat aquest matí que des de la màxima institució s'està mirant si el programa que la cadena MTV pretén realitzar a l'illa, 'Ibiza Shore', disposa dels permisos d'enregistrament necessaris. “La notícia ens ha agafat per sorpresa i no és una prioritat d'aquest govern en matèria de promoció mostrar-nos en aquest tipus de programes i si ho podem paralitzar, ho farem”, ha indicat Torres.

El president del Consell ha assenyalat que, després de parlar amb tots els consellers, "de manera unànime no ens agrada aquest tipus de programes i és una faceta d'Eivissa que no ens agradaria mostrar per res del món”. Per Torres, la cadena MTV sí que pot tenir programes que en un moment donat poden ser útils per promocionar l'illa “però aquest no ens agrada”, ha reiterat.

Des de la màxima institució insular desconeixen si la cadena de televisió ja està rodant el 'reality', però Torres ha assegurat que si l'equip de govern “pot intervenir per paralitzar-lo, el paralitzarà”. Per Torres, el que hi ha en joc amb l'enregistrament i realització d'aquest programa és un tema “d'imatge, que és el que ens preocupa”.

Segons varen publicar diversos mitjans la setmana passada, la cadena MTV va donar el vistiplau a la realització de la segona edició de 'Gandia Shore', en aquesta ocasió a Eivissa. Es tracta d'un 'reality' en el qual vuit joves comparteixen un estiu marcat per la festa i els excessos. “Un programa d'acció, emocional, sexy i molt provocatiu”, segons els qualificatius que se li atribueixen a la mateixa pàgina del programa. El programa ha tingut versions a diferents països a més d'Espanya: Jersey Shore (EUA), Geordie Shore (Regne Unit) o Acapulco Shore (Mèxic).

El + vist

El + comentat