Part Forana 27/05/2013

La batlessa d'Eivissa es reincorpora i anuncia que farà efectiva la dimissió en el ple de dia 30

Ara Balears
1 min

EivissaLa batlessa de Vila, Marienna Sánchez-Jáuregui (PP), ha tornat avui al seu lloc de feina a l'Ajuntament després que dia 22 presentàs la baixa mèdica de cinc dies al·legant un "procés gastrointestinal", segons informa el digital eivissenc Nou Diari.

Sánchez-Jáuregui continuarà exercint el càrrec fins dijous, quan farà efectiva la dimissió en el ple municipal ordinari. La batlessa va fer pública la seva intenció de dimitir el 20 de maig; no obstant això, a causa de l'ajornament ocasionat per la baixa mèdica, Sánchez-Jáuregui no ha convocat un ple extraordinari previ a dia 30 per fer efectiva la renúncia, tal com assenyalà quan sol·licità poder donar explicacions sobre la seva actuació al capvadavant de l'Ajuntament amb relació al cas Prensa Pitiusa.

Així com ho anuncià el PP, Pilar Marí agafarà el relleu de Sánchez-Jáuregui i com a tinents de batle continuaran els mateixos que en aquests dos anys de mandat, és a dir, Joan Daura i Lina Sansano.

La reincorporació de Sánchez-Jáuregui es produeix després que l'empresa concessionària del bus d'Eivissa anunciàs aquest matí que presentarà una querella contra la batlessa per haver "omès deliberadament la llei i no haver exercitat les seves competències" en no haver autoritzat l'ús de la nova estació de busos de Vila, tot i que fa dos anys que les obres han finalitzat.

stats