Dos dels acusats per l'assassinat d'Eivissa neguen qualsevol relació amb el crim

El tercer acusat els ha assenyalat com els autors materials de la mort

Els dos acusats de l'assassinat d'un home de 38 anys a Eivissa el setembre de 2010 han negat avui els fets que els atribueix el tercer encausat en la seva declaració davant del tribunal del jurat que els jutja a Palma, i han recalcat que ni tan sols coneixien la víctima.

Els homes a qui el tercer acusat assenyala com a autors materials de la mort a cops i ganivetades d'un ciutadà colombià que suposadament els devia doblers han assegurat en la primera jornada de vista oral que no van intervenir en cap crim.

No obstant això, el tercer acusat ha afirmat que els altres li van oferir 10.000 euros perquè portàs la víctima a un lloc apartat en el camp per reclamar un deute, però quan va fer el que havien pactat va presenciar com el mataven d'una pallissa i una ganivetada al pit.

La Fiscalia reclama per a cada un dels dos acusats d'assassinat 23 anys de presó i 20 per a qui va delatar els altres com a còmplice, o alternativament 11 anys de reclusió si se'l considera únicament cooperador necessari.