Excrements surant a la platja de Talamanca

Veïns denuncien l'estat de l'aigua i que es mantengui la bandera verda

Un veí de Vila ha denunciat avui a través de la xarxa social Facebook que aquest migdia l'aigua de la platja de Talamanca està marró, verda i groga i que, fins i tot, s'hi poden veure excrements surant, mentre que la bandera llueix de color verd, anunciant que l'aigua és òptima per al bany.

La badia de Talamanca, que ha tingut molts problemes d'abocaments pel mal estat de l'emissari de la depuradora, té també un important problema de fondejos irregulars. Les embarcacions s'instal·len en la badia sense cap tipus de control, per la qual cosa els abocaments poden venir tant de l'emissari com dels mateixos vaixells.

El veí denuncia que avui a la platja “gairebé no hi ha eivissencs” i que només hi ha “els soferts turistes de la zona” que suporten el que qualifica com “un altre atemptat més contra la salut pública”. Cal recordar que a principi de juliol van concloure els treballs d'abalisament de l'emissari, que ha estat reparat a l'espera que s'escometi la instal·lació d'una nova canonada que garanteixi el final dels abocaments.

El + vist

El + comentat