PITIÜSES

MÉS cerca aliances amb el PUC d’Eivissa

S'acosten les eleccions del 2015 i les peces en el taulell de l'esquerra política es comencen a moure

S’acosten les eleccions del 2015 i les peces en el taulell de l’esquerra política es comencen a moure. Ahir el secretari general del PSM Entesa i coordinador de MÉS, Biel Barceló, i el coordinador d’IniciativaVerds i diputat per MÉS Mallorca, David Abril, es desplaçaren a Eivissa per reunir-se amb representants del Procés d’Unitat Ciutadana (PUC Eivissa) i iniciar converses per establir algun acord o aliança electoral.

Segons explicà Biel Barceló, aquesta iniciativa té com a principal objectiu “la construcció d’un espai nacional i d’esquerres i també d’alternativa al bipartidisme”. Barceló assegura que aquest procés convergent es farà sempre “respectant els ritmes, la idiosincràsia i la identitat pròpia de les formacions eivissenques i respectant els processos polítics i les aliances a Eivissa”.

MÉS ja té relacions estretes amb altres formacions polítiques eivissenques. Així, el PSM les manté amb Entesa d’Eivissa, i IniciativaVerds amb Eivissa pel Canvi. Amb tot, Barceló considerà que un acord amb PUC seria desitjable perquè “agrupa gent de totes bandes. Entre ells hi ha persones vinculades a Entesa i a ExC, i és un moviment obert a la participació de la gent”.

El + vist

El + comentat