Part Forana 08/07/2013

Detingut mentre robava tapes de papereres

Ja són quatre els arrestats per incomplir les ordenances i infringir la llei de seguretat ciutadana a Eivissa

ARA Balears/Agències
2 min

Palma/EivissaLa Policia Local i la Guàrdia Civil han detingut un ciutadà romanès de seixanta anys mentre robava tapes de les papereres municipals a l'avinguda del Doctor Fleming de Sant Antoni de Portmany, Eivissa, segons ha informat l'Ajuntament. Aquesta és una de les quatre detencions que han efectuat conjuntament la Policia Local i la Guàrdia Civil els darrers dies.

La detenció ha tingut lloc aquest dissabte, quan un agent fora de servei ha reconegut el sospitós gràcies a la descripció que havien facilitat els veïns de la zona prèviament. Després de l'avís de l'agent, la Policia Local ha confiscat al sospitós un gramponador, unes alicates i diverses eines que el detingut utilitzava per extreure les tapes de les papereres.

El mateix dissabte a la nit, la Policia Local de Sant Antoni i la Guàrdia Civil van arrestar dues persones més, una d'origen espanyol i l'altra d'origen marroquí, per robar la cartera a un turista al passeig Marítim. Tot i que el turista va provar d'impedir-ho, un dels lladres el va immobilitzar perquè no oferís resistència. Els agents van poder retenir els autors, a qui s'acusa de robatori amb violència, i retornar la cartera a la víctima.

D'altra banda, una dona de nacionalitat romanesa ha estat acusada d'un delicte de furt per haver robat un telèfon mòbil de gamma alta, valorat en 700 euros, a un turista que s'havia despistat a la zona del "West End". Finalment, la Policia n'ha detingut l'autora i ha retornat el mòbil al propietari.

En els últims dies, la Policia Local de Sant Antoni i la Guàrdia Civil han interposat vint-i-tres denúncies per infracció de les ordenances municipals i dues per incomplir la Llei 1/92 de protecció a la seguretat ciutadana. Finalment, les operacions s'han tancat amb aquests quatre detinguts.

stats