EIVISSA
Part Forana 05/08/2013

Els vesins no volen sentir Ghetta

Demanen que es prohibeixi una festa a l'hotel Destino dia 8

David Ventura
2 min
L'hotel Destino no té llicència de 'beach club', per la qual cosa acollir-hi la festa amb Ghetta seria del tot il·legal.

Santa Eulària.L'Associació de Vesins de Cap Martinet s'ha mostrat "consternada" per l'anunci que el proper 8 d'agost l'hotel Destino -propietat del grup Pachá- prepara una festa multitudinària amb el discjòquei David Ghetta com a protagonista. Els vesins consideren que es tracta d'un "esdeveniment irresponsable i que es realitza en un lloc inadequat" i n'ha demanat la cancel·lació tant al Consell Insular d'Eivissa com a l'Ajuntament de Santa Eulària i a la Guàrdia Civil.

A més, segons l'AV de Cap Martinet, existeix el greuge que la festa se celebri en una jornada com el 8 d'agost, coincidint amb Sant Ciriac i la nit dels tradicionals focs artificials, i que s'acostumen a traduir en trànsit col·lapsat a la zona de Cap Martinet i Jesús. Adverteixen que "una festa amb 10.000 persones pot provocar un caos de gravíssimes conseqüències".

Sense llicència

Segons el president de l'associació, Vicent Planells, una festa multitudinària precisament un 8 d'agost és una greu imprudència, perquè "amb les carreteres col·lapsades s'impossibilitarà l'actuació dels serveis d'emergència en el cas que es produeixi algun accident o qualsevol urgència mèdica a la zona". Planells recorda també que l'hotel Destino no té cap permís per realitzar festes d'aquestes característiques: "Tenen llicència d'hotel amb 400 places turístiques i un aforament total de 600 persones". Així mateix, pel fet de no tenir llicència de beach club, "aquesta festa és obertament il·legal, a més que superarà amb escreix els límits d'aforament".

El president de l'associació de vesins també recorda que l'hotel Destino incompleix les normatives urbanístiques, perquè "ocupa solars no regulars com a aparcament, ja que utilitza 25.500 metres quadrats, 10.500 dels quals són zona ANEI i els altres 15.000 són un solar en obres cedit per la promotora Cap Blanc". Aquesta actuació, segons els vesins, demostra que l'empresa "fa el que li ve de gust, quan i com vol, sense importar-li ni la normativa ni les lleis".

stats