Ara Mateix

Cara a cara unionista: Carme Chacón i Jorge Fernández Díaz es repten a 8TV

Un cara a cara més per la campanya de les eleccions espanyoles. Al ja ha anunciat duel entre el cap de llista de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs, amb el seu exsoci i candidat d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, cal sumar-hi ara el debat a dos entre els candidats de PSC i PP, Carme Chacón i Jorge Fernández Díaz, que oferirà també 8TV.

Amb l'escenari obert a quatre partits, el ministre d'Interior i l'exministra de Defensa pugnaran per liderar l'oposició al sobiranisme i provar de sumar escons a Catalunya per dur els seus candidats estatals a la Moncloa. Serà un dels dies clau de la campanya dels populars, que només comptarà amb la presència del president del govern espanyol , Mariano Rajoy, un dia.

Els compromisos de Jorge Fernández Díaz com a ministre faran que molts dies sigui la presidenta del partit i número 3 de la llista, Alícia Sánchez-Camacho, qui faci campanya a Catalunya, una campanya que centraran en mostrar-se com els artífex de la recuperació i els garants de la unitat.

 

Les notícies Ara Mateix no tenen els comentaris activats