El Pi carrega contra la "inactivitat" d'Ensenyat en els 100 primers dies de legislatura

Pastor retreu a la coalició del Consell que continuï l'arribada de residus, "la paràlisi en serveis socials" i "el despropòsit del teatre Principal"

El portaveu de Proposta per les Illes (El Pi) en el Consell de Mallorca, Antoni Pastor, ha criticat avui la "inactivitat" del Govern de coalició insular després de gairebé 100 dies de legislatura.

Pastor ha lamentat que "s'hagin perdut els tres primers mesos de govern per retornar al Consell el paper que mereix com a ajuntament de tots els mallorquins", després que el PP rebaixàs la institució "a tercera o quarta categoria". Segons indica El Pi en un comunicat, el seu portaveu insular ha recordat que solament el seu grup va presentar una iniciativa per no signar nous contractes per a la incineració de residus importats, però "des de llavors els vaixells d'escombraries han tornat a entrar pel port d'Alcúdia. També ha retret al Govern de PSIB, MÉS i Podem que presideix Miquel Ensenyat el "despropòsit que es viu entorn del teatre Principal de Palma" la paràlisi en matèria de serveis socials i de cooperació local.

"Els mallorquins veuen el Consell de Mallorca com una institució governada per la burocràcia, la lentitud i la poca eficàcia", ha lamentat Pastor, que promet iniciatives "dirigides a retornar al Consell l'estatus i la utilitat que li corresponen".

El + vist

El + comentat