El Pi proposa auditar Tirme per la gestió de l'incineradora

La formació regionalista presentarà una iniciativa al proper ple del Consell per actuar amb celeritat davant l'actula gestió dels residus

El portaveu del PI en el Consell de Mallorca, Antoni Pastor, ha proposat avui prendre mesures urgents per aturar el més aviat possible la importació de residus, així com un estudi de viabilitat econòmica sobre aquest assumpte i una auditoria a l'empresa concessionària, Tirme.

El PI ha anunciat en una nota de premsa que en el proper ple ordinari del Consell de Mallorca presentarà la primera iniciativa per estudiar i prendre mesures de celeritat per aturar la importació de residus. "És necessari actuar ja davant un dels problemes més greus de patim en aquesta illa, i no cal esperar més", ha dit Pastor.

El PI afirma que es tracta d'un tema que tots els grups de l'equip de govern insular portaven al seu programa electoral, per la qual cosa considera "preocupant" que en dos mesos i mitjà l'Executiu mallorquí sol hagi tingut "bones intencions i falta de concreció". "No podem consentir que cada any es portin a cremar 82.000 tones de residus a la nostra illa, amb el consegüent benefici que reporta a l'empresa concessionària", ha assegurat Pastor.

El + vist

El + comentat