El Pi demana que els pressuposts incloguin una partida per "rescatar la concessió del túnel de Sóller"

La formació regionalista ha presentat mocions a l'Ajuntament i al Consell i una proposició no de llei al Parlament

El Pi inicia una acció conjunta per al rescat de la concessió del túnel de Sóller i avui presentarà una moció d'urgència al ple de l'ajuntament; també ha registrat una proposició no de llei al Parlament de les Illes Balears i presentarà una moció al Consell de Mallorca que es debatrà al ple del mes que ve.

Amb aquesta iniciativa conjunta, El Pi insta el Govern balear –que n'assumeix la subvenció– i el departament d'Hisenda del Consell Insular de Mallorca –que és l'administració responsable– a què incloguin una partida pressupostària als Pressuposts Generals de l'any 2016 per al rescat de la concessió del túnel de Sóller. En aquest sentit, el regidor d'El Pi a Sóller, Jaume Bestard, ha recordat que era una proposta electoral i un compromís del partit a totes les institucions. "Feim feina per a la gent del poble i per al seu benestar i pagar per entrar o sortir de casa teva no és just".

"És un greuge amb la resta de ciutadans", ha afegit el diputat d'El Pi Jaume Font. El també president del partit ha recordat que "defensam un principi d'igualtat a nivell estatal i hem d'aplicar el mateix discurs dins la nostra terra". D'altra banda, el també diputat d'El Pi Josep Melià ha recordat que anualment el túnel de Sóller també té el cost de les subvencions als residents que ja inclouen els pressuposts i que s'estalviaria amb el rescat de la concessió. 

El + vist

El + comentat