Jaume Font: "El Pi pot arribar a acords amb els uns i amb els altres"

El Pi ressalta la seva versatilitat per aconseguir el vot a Madrid

La versatilitat d'El Pi per pactar amb uns partits o amb uns altres és el seu principal valor per merèixer el vot el proper 20 de desembre. Així ho ha destacat avui Jaume Font, candidat a les eleccions estatals. "Tenim la capacitat de poder arribar a acords amb els uns i amb els altres. MÉS segurament no pot arribar a acords amb segons quins partits. Nosaltres, sí", ha dit el president dels regionalistes avui durant una visita a Inca. "En un moment donat podem arribar a acords amb Pedro Sánchez o amb Mariano Rajoy i també amb Albert Rivera o Pablo Iglesias", ha afegit.

Això no obstant, Font ha destacat que aquests acords només són possibles amb condicions: "que s'arreglin problemàtiques com els costos de la insularitat, la desigualtat d'oportunitats per part dels illencs i el sistema de finançament". Així mateix, s'ha mostrat segur que El Pi aconseguirà tenir representació a Madrid. "Estic il·lusionat, entusiasmat i convençut que farem el diputat", ha afirmat.

Jaume Font es presenta com a número 1 d'El Pi al Congrés. Els següents de la llista són l'eivissenc Pep Serra, el menorquí Joan Forcada i la inquera Tita Mir.