Ana Rosa Quintana talla una entrevista a un votant que recordava les càrregues policials de l'1-O

"Insultar la policia espanyola en aquest moment, no", ha argumentat la presentadora

Ana Rosa Quintana ha impedit aquest dijous al matí que un ciutadà recordés les càrregues policials de l'1 d'octubre mentre era entrevistat al seu magazín de Telecinco. El reporter d''El programa de Ana Rosa' Jano Mecha era a les portes del col·legi electoral on havia de votar l'expresident de la Generalitat Artur Mas, i ha preguntat a un noi que també votava en aquell centre si també havia votat en el referèndum. 

Quan ell li ha contestat que sí, el periodista li ha demanat quina "diferència" observava entre la votació de l'1-O i les eleccions al Parlament d'aquest dijous, i el noi ha respost recordant la violència policial del dia del referèndum: "Gràcies a Déu, [avui] no m'he de preocupar de si tornaré a casa bé o no perquè hi hagi aquí uns salvatges que em pegaran o m'aixecaran de terra agafat per les orelles, que ho vaig veure jo en aquest mateix col·legi amb els meus ulls". 

Abans que pogués acabar de contestar, però, des del plató Ana Rosa l'ha tallat: "No hi estic disposada. Insultar la policia espanyola en aquest moment, no!", ha dit la presentadora. 

21D
La veu del poble