El PP ridiculitza Units Podem en un vídeo: "Només amb somriures no es pot fer funcionar un país"

Els populars adverteixen en l'espot de les "greus conseqüències" econòmiques que suposaria un govern espanyol liderat pels de Pablo Iglesias

" Només amb somriures no es pot fer funcionar un país. Aquest diumenge vota perquè tot el que hem aconseguit no s'aturi". Aquestes són les paraules amb les quals el PP carrega contra Units Podem (UP) en el seu nou vídeo de cara al 26-J. El missatge, que fa referència al lema de campanya dels de Pablo Iglesias ( 'El somriure d'un país'), busca mostrar "les greus conseqüències que pot tenir per a Espanya si al capdavant del nostre país no es troba un govern moderat que continuï amb el canvi experimentat en els últims anys", s'explica a la descripció del vídeo.

En l'espot, que simula la situació en una empresa cinc mesos després d'una hipotètica victòria d'UP el 26-J, tots els personatges que apareixen mostren un immens somriure forçat davant el desastre econòmic: mentre una treballadora veu com no li poden apujar el sou perquè, "amb la nova situació política, tot s'ha aturat" i "els inversors no responen a les trucades", un treballador li porta a la seva cap el "balanç d'octubre" d'una empresa, el qual assegura que és un "desastre". I tot això, sense deixar de somriure.

El número 2 de Podem, Iñigo Errejón, no ha trigat en contestar al vídeo dels populars. En un tuit amb el mateix 'hashtag' amb què el PP ha difós l'espot, Errejón ha replicat que #SonrisasYLagrimas és "el millor balanç de la legislatura" del govern espanyol. En el missatge s'hi inclou una imatge de Rodrigo Rato somrient quan Bankia va sortir a borsa per primera vegada (juliol de 2011) i una altra del desconsol de famosa àvia de 85 anys de Vallecas que va ser desnonada el 2014.

Més continguts de