Bernat Roig liderarà Endavant per Ses Salines i Colònia de Sant Jordi

Actual portaveu del grup progressista a l'ajuntament, aquest docent i arqueòleg serà el candidat de la coalició que formen el PSIB, MÉS i els Independents

L'independent Bernat Roig serà el cap de llista de la coalició Endavant per Ses Salines i Colònia de Sant Jordi a l'ajuntament saliner. Roig, docent i arqueòleg, va ser elegit per unanimitat, amb la seva abstenció, pel grup impulsor de la nova coalició, la qual formen el PSIB, MÉS i els Independents.

Roig, que actualment és el portaveu del grup progressista a l'Ajuntament de Ses Salines, ha destacat el "desenvolupament social i local" i la participació de la ciutadania en els afers del poble com a dos dels eixos del seu programa, tal i com ha indicat la formació en un comunicat.

“És essencial que els grups polítics presentin projectes per al desenvolupament social i local, i també que la gent pugui participar-hi activament. Són dues bases senzilles, però que gairebé ningú té voluntat de complir. Nosaltres hem nascut per trencar amb aquesta dinàmica antiga. Tenim un objectiu clar i segur, i cap allà anirem de manera ferma. Hem estat capaços d'interessar tant gent salinera com coloniera dins aquest nou projecte de municipi. Com més l'explicam, més creix, perquè és innovador, real i també necessari”, comenta Roig.

Més continguts de

El + vist

El + comentat