MÉS arriba als 10.000 euros en donacions per a la seva campanya preelectoral

Biel Barceló, ha agraït la col·laboració de l'us donants i ha assegurat que "gràcies a la donació de la gent, el nostre projecte serà més lliure"

MÉS per Mallorca ha arribat als 10.000 euros de recaptació en donacions per a la seva precampanya electoral de cara als comicis autonòmics i municipals del 24 de maig, des que va posar en marxa aquesta iniciativa fa dos mesos.

Dilluns es compliran dos mesos des de l'inici de la campanya de donacions que va posar en marxa MÉS per recaptar fons per a la seva precampanya electoral i poder difondre les seves idees i propostes de forma transparent i sense dependre d'altres fonts de finançament, ha informat la formació en un comunicat. "El crèdit de MÉS ets tu", és el títol de la campanya.

En aquesta campanya, la coalició ha encoratjat els ciutadans que puguin i vulguin contribuir a fer aportacions econòmiques amb l'ànim de "reforçar la democràcia".

El líder de MÉS per Mallorca, Biel Barceló, ha agraït la col·laboració de l'us donants i ha assegurat al respecte: "Gràcies a la donació de la gent, el nostre projecte serà més lliure".

MÉS es compromet a canviar el "sistema injust" "dels partits que defensen el sistema econòmic i social que ha provocat aquesta duríssima crisi" i el promou "de baix a dalt" en pro de "unes Illes Balears més justes econòmica, social i mediambientalment ".