Noguera: "Convertirem Cort en l'ajuntament de les parets transparents"

El candidat de MÉS a Cort ha presentat la seva llista, la qual tanca l'exregidora de Cultura, Nanda Ramon

MÉS per Palma ha presentat aquest dilluns vespre al bar Molta Barra la llista de candidats que concorrerà a les eleccions municipals a l'Ajuntament de Palma. El seu cap de llista, Antoni Noguera, juntament amb la número 2, Neus Truyol, han estat els encarregats d'exposar els eixos prioritaris del seu programa electoral, amb el qual tenen l'objectiu de "fer fora la màfia" per tal de poder "convertir Cort en l'ajuntament de les parets transparents".

Noguera encapçala la llista que resultà del procés participatiu que la formació ecosobiranista va celebrar el passat mes de novembre, amb la participació de més 1.700 persones. La gran novetat en la presentació de la candidatura ha estat la presència de Nanda Ramon a la llista. L'exregidora de Cultura a Cort tancarà la llista, en el que és un reconeixement simbòlic a la seva tasca i trajectòria en el si de la formació.

D'altra banda, a la llista tampoc hi figura cap membre d'Esquerra Republicana, ni cap independent vinculat a la formació republicana. Així, per exemple, no hi apareixen ni Madiop Diagné, Fani Marí, ni el que era el candidat a la batlia dels republicans, Joan Josep Pasqual.

En la seva intervenció, Noguera ha apuntat un seguit de mesures concretes que s'ha compromès a aplicar per tal de "construir el govern de la gent". "Apostam per les auditories ciutadanes, les iniciatives legislatives ciutadanes i el dret a decidir a través de pressupostos participatius", ha assenyalat.

A més, també ha destacat que el projecte de MÉS per Palma també té en compte mesures per reactivar l'economia, per tal d'aconseguir que Palma tengui una "economia creativa". "Impulsarem les noves indústries basades en el disseny i la creativitat, garantirem la continuitat del petit i mitjà comerç i apostarem per l'economia social i la banca ètica", ha dit.

Suport de la mediàtica Mònica Oltra

L'acte ha comptat amb l'aparició sorpresa de la diputada de Compromís per València, Mònica Oltra. La diputada valenciana ha mostrat el seu suport a Noguera i Truyol en un vídeo, amb el qual els ha volgut desitjar sort i força per fer realitat el canvi.

El + vist

El + comentat