MÉS presenta les propostes per "transformar Palma"

Els ecosobiranistes han explicat en una conferència titulada "Objectiu 2020: una Palma creativa, verda i solidària" el seu projecte per Ciutat

MÉS per Palma ha promès que si governa a la ciutat farà peatonals quatre carrers més i incrementarà un 30% les voreres, crearà un Trambus que connectarà Palma amb l'Arenal i l'aeroport, i augmentarà les freqüències dels autobusos a les hores punta.

Aquestes han estat algunes de les deu propostes principals que els candidats de MÉS per Palma, Antoni Noguera i Neus Truyol han exposat aquest dilluns a la ciutadania durant la conferència "Objectiu 2020: una Palma creativa, verda i solidària", assenyala la formació.

El candidat de MÉS a la batlia de Palma, Antoni Noguera, ha defensat que la seva coalició presenta "unes propostes valentes i transformadores per convertir Palma en una ciutat més habitable, democràtica i sostenible".

Obrir Palma a la natura, amb tres nous pulmons verds en el Lluís Sitjar, a Son Dureta i al Torrent Gros, fer el "govern de la gent", amb pressupostos participatius i transparents, i un nou model turístic, amb una Palma "descongestionada i de turisme urbà, cultural, gastronòmic, de reunions i compres", són altres de les seves iniciatives.

Protegir el teixit comercial, amb mesures com la prohibició de noves grans superfícies, "pobresa zero" en garantir que ningú es quedi sense llum, aigua ni calefacció s'afegeixen a les propostes de MÉS per Palma si governa.

El + vist

El + comentat