L'expresident Gabriel Cañellas demana "deixar pas a altres persones" al capdavant del PP balear

Advoca per "un altre tipus de treball, amb un altre tarannà, altres mètodes, amb gent més propícia per arribar a les persones i amb uns responsables dels ajuntaments que defensin els ciutadans en lloc de les seves pròpies cadires"

L'expresident del Govern Gabriel Cañellas ha afirmat avui que els dirigents del PP han de "reflexionar si cal deixar pas a altres persones" després del "fracàs rotund" a les eleccions municipals i autonòmiques d'ahir.

En una entrevista al programa 'La Mañana en Baleares' de la Cope, l'antic líder del PP insular ha assegurat que en l'executiva que durà a terme demà el partit "algú ha d'assumir la responsabilitat, no un de sol", per la pèrdua de la majoria absoluta en la gran majoria de les institucions.

Cañellas, segons ha informat l'emissora en un comunicat, ha advocat per "fer un altre tipus de treball, amb un altre tarannà, altres mètodes, amb gent més propícia per arribar a les persones i amb uns responsables dels ajuntaments que defensin els ciutadans en lloc de les seves pròpies cadires".

Segons la seva opinió, en la pròxima legislatura el PP tindrà un paper "testimonial" en les principals institucions i serà "un titella d'El Pi" en bona part dels ajuntaments.

En la seva opinió, els governs del PP han imposat mesures que eren "imprescindibles", però que no s'han explicat bé. "Les cullerades d'oli de ricí cal donar-les amb una mica de dolç en l'altra mà per tractar que la gent no ho vomiti", ha manifestat l'expresident.