Jaume Font: "Després de 4 anys, no tenc cap relació amb Bauzá"

El cap de llista d'El Pi al Parlament se sotmet a l'entrevista ciutadana que ha organitzat l'ARA Balears amb l'etiqueta #ARAFont

"Després de 4 anys, no hi tenc cap relació". Aquesta ha estat la contundent resposta del cap de llista d'El Pi al Parlament balear davant una de les piulades de l' entrevista ciutadana amb l'etiqueta #ARAFont que aquesta horabaixa ha organitzat l'ARA Balears. Font també ha deixat clar, en resposta a la mateixa usuària, que ell no entén el concepte de "minoria silenciosa" que tant a utilitzat l'actual president del Govern, José Ramón Bauzá. 

 

Al llarg de la convera entre Font i els tuitares, el líder d'El Pi ha deixat clar en diverses ocasions que no té cap intenció de pactar amb Bauzá, com tampoc amb un PP que segueixi les mateixes polítiques. Així mateix, Font també ha assegurat que no pensa donar suport a cap partit estatal a Balears que no es comprometi amb la millor del finançament de les Illes.

Entre d'altres qüestions, Font també ha matisat el seu suport a l'ecotaxa i ha exposat el perquè de l'eslògan del seu partit en aquestes eleccions: "Lluita pel que estimes". 

Unn dels usuaris que ha llançat diverses preguntes al candidat d'El Pi mitnaçant l'etiqueta #ARAFont ha estat el vicepresident d'Oceana Xavier Pastor, que li ha demanat per qüestions com el Parc Nacional de Cabrera o la pesca il·legal. Aquestes han estat lgunes de les seves respostes abans de donar per acabada l'entrevista ciutadana a Twitter:

 

 

 

 

El + vist

El + comentat