La junta directiva del PP balear proposa Bauzá com a candidat al Govern

Fa el mateix amb Maria Salom, Santiago Tadeo i Vicent Serra per als consells insulars, a l'espera que Madrid ratifiqui a tots ells

La junta directiva autonòmica del PP balear acaba de proposar per unanimitat José Ramón Bauzá perquè repeteixi com el seu candidat a la presidència del Govern. Fa més d'un any que el mateix Bauzá s'autoproclamà com a candidat, afirmant que sense cap dubte ell seria el cap de llista del PP balear. La decisió ha de ser avalada ara per la direcció estatal del partit.

A la reunió dels populars també s'ha proposat fer el mateix amb Maria Salom, Santiago Tadeo i Vicent Serra, perquè optin respectivament una altra vegada a les presidències des consells de Mallorca, Menorca i Evissa, així com també donar trasllat de la candidatura de Marga Duran a la batlia de l'Ajuntament de Palma.

Bauzá ha agraït als assistents a la reunió la seva confiança i ha manifestat que "si el partit és el que és, és a causa d'una base forta i unida". "No puc més que donar-vos les gràcies per això, perquè tots aportem el nostre petit gra d'arena, i tot suma", ha afegit.

Abans de la reunió de la junta regional del PP balear, el president del partit ha explicat en declaracions als mitjans que a més dels nomenaments, també s'analitzaria com està evolucionant la preparació de la campanya electoral i "les reunions sectorials amb diferents col·lectius", que se celebren per incloure propostes en elaborar el programa electoral.

També s'han fet propostes de properes activitats, iniciatives i reunions a dur a terme. "Seguim treballant en la mateixa línia i amb la mateixa dinàmica", ha conclòs.

El + vist

El + comentat