Podem quedaria a prop del 20% dels vots a Palma si es presentàs a les municipals, segons una enquesta

El PP patiria una caiguda de vots considerable, MÉS guanyaria suports i el PSIB-PSOE en perdria, segons el sondeig al qual ha tingut accés l'ARA Balears i que es publica en l'edició d'aquest diumenge 

Podem encara no ha decidit si es presenta o no amb una llista pròpia a l'Ajuntament de Palma, però una enquesta a la qual ha tingut accés l'ARA Balears li dóna entre el 18 i el 20% dels vots dels ciutadans.

El sondeig es publicarà aquest diumenge a les edicions de paper i digital d'aquest diari i també avança la pèrdua de suports del PSIB-PSOE, mentre que indica que MÉS en guanyaria i el PP patiria una caiguda important.

En la informació d'aquest diumenge podreu veure totes les estimacions de resultats i l'anàlisi de les possibilitats de governabilitat segons aquesta enquesta, que té un marge d'error del 3,1%. La informació que publica l'ARA Balears i el sondeig al qual fa referència també incideixen en el rerefons d'aquests resultats, l'autoubicació ideològica dels ciutadans de Palma en l'eix esquerra-dreta i la percepció dels palmesans sobre la gestió de l'Ajuntament, entre altres qüestions. 

 

El + vist

El + comentat